FAQ Színház: A Talált Tárgyak Osztálya
2024-06-22
3500
HUF
Jegyvásárlás
Színház

FAQ Színház: A Talált Tárgyak Osztálya

2024-06-22 11:00
//
Dante Nagyterem
3500
Forint
//
Támogatói jegy elérhető!

Hová kerülnek elvesztett tárgyaink? Hozzám! Zenés elvesződés egy felvonásban 6 éves kortól minden korosztály számára ajánlott.

A TALÁLT TÁRGYAK OSZTÁLYAZenés elvesződés egy felvonásbanFAQ SzínházAz előadás 6 éves kortól minden korosztály számára ajánlott.

,,Vannak olyan megválaszolhatatlannak tűnő kérdések a világon, amelyekkel az emberiség évezredek óta foglalkozik. Ilyen például az is, hogy vajon hová is kerülnek elvesztett tárgyaink? Tornazsákok, jegygyűrűk, nyamik (más nyelven nyonyók, nyunyuk, vagy tyatyik), fél pár zokinik, plüssök, sapkák, mikrohullámú sütők és társaik...Sokan azt gondolják, valaki biztos megtalálta elveszett tárgyaikat és most az új tulajdonosuknál tengetik tovább vígan az életüket. Mások azt hiszik, hogy surranó tolvajmanók az éjszaka leple alatt tüntették el különféle csecsebecséiket, érték- vagy értéktelen tárgyaikat, hőn szeretett, vagy megunt tulajdonaikat. Van, aki azt gondolja, minden elhagyott tárgy az univerzumban kering körös-körül ölelve a bolygókat, néha nekiütköznek valaminek és attól lesz az ős bumm. Arra viszont még senki soha nem gondolt, hogy elveszettjeik mind ugyan oda kerülnek. Hozzám!Elárulhatok nektek egy titkot? De nem mondhatjátok el senkinek! Ez a különös hely, ahol most vagyunk a Talált Tárgyak Osztálya.”

Játsszák:György Zoltán DávidKazári AndrásKőszegi MáriaTóvaj Ágnes

Zeneszerző | Orbán BorbálaKoreográfus | Lehel VilmosDíszlet koncepció | Molnár Anna * Süttő AnikóFestőművész | Süttő AnikóJelmez | Molnár AnnaDramaturg konzulens | Csábi AnnaA rendező munkatársa | Cselle GabriellaÍró, rendező | Molnár Anna

Külön köszönet:Deme JohannaCsonka LauraKotormán ÁbelHevesi LászlóLangó ÁdámLipták IldikóMajor MátyásBoznánszky AnnaBalázs FanniSas Lilla

*Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

FAQ Színház

Társulatunkat 2012 májusában hozta össze az a vágy, hogy új formavilág és saját színházi nyelv kialakításával magas szakmai színvonalú közösségi színházat, előadásokat hozzunk létre. A koncentrált műhelymunkában, közösségi, független, szabad alkotásban hiszünk. Igyekszünk gondolkodó, nyílt, változásra képes közegként működni, ami képes újradefiniálni önmagát.

Az alkotó weboldala

Mi a Dante?

A DANTE egy kulturális alkotótér, amely független alkotóművészeknek és kulturális projekteknek ad otthont.

Egy közel 300m2-es alkotótér, amelyben 100 fő befogadására alkalmas színházterem és egy kisebb rendezvények megtartására képes klubhelyiség található. A helyszínt a sikeresen elnyert Margit-negyed pályázatunknak köszönhetjük.

Kik vagyunk?

Egy független alkotóművészekből álló színházi társulat és egyben civil szervezet. Az elmúlt években Másik Produkció néven hoztunk létre színházi előadásokat az ország minden pontján. Célkitűzésünk, szórakoztató és elgondolkodtató műalkotások létrehozása 
a kultúra különböző területein. Alkotóink a színház, a film, 
a zene, a képzőművészet és a vizuális művészetek különféle képviselői.Alkotásaink nem megszokott módon beszélnek korunkat érintő problémákról. Kísérletező szellemünk folyamatos gondolkodásra és önvizsgálatra késztet minket és nézőinket.

Alapítóink

Gulyás Hermann Sándor
Jászberényi Gábor

2023 Másik Produkció / Dante – Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató