Pál Dániel Levente: A budai anyák kelet felé... - könyvbemutató varieté
2024-06-22
2000
HUF
Jegyvásárlás
Kiállítás

Pál Dániel Levente: A budai anyák kelet felé... - könyvbemutató varieté

2024-06-22 19:00
//
Dante Nagyterem
2000
Forint
//
Támogatói jegy elérhető!

Pál Dániel Levente legújabb verseskötetében a ballada műfajának megújítására tesz kísérletet, szereplői toxikus házasságokban élő feleségek és férjek: menekülnének, de nem tudnak, menekülnek, de minek, vagy valahol nagyon messze – Indiában, Egyiptomban – próbálnak új életet, esetleg halált találni.

A könyv bemutatója szarkasztikus varieté lesz: szomorú és vidám bohóckodásokkal (a szerző előadásában), interaktív jelenetekkel, élő zongorajátékkal (a zongoránál Szakál László), cirkuszi táncosokkal (koreográfus: Fejes Kitty), artista mutatványokkal és természetesen versekkel, no meg groteszk módon dramatizált életrajzi adalékokkal.

Az esemény több mint egy könyvbemutató, több is a szereplő, pláne a kellék és a lélek, ezért kénytelenek vagyunk támogatói jegyet értékesíteni, mellyel egyrészt a most indult Dante közösségi alkotóteret, másrészt a szerzőt támogatod.

SZEREPLŐK
Gerner Csaba színész
Szakál László zongorista
Dévai Fanni, Bodó Zsombor és Horváth Bence táncművészek (koreográfus: Fejes Kitty)

JEGYÁR: 2.000 HUF

Jegyet elővételben itt tudsz venni: https://cooltix.hu/event/6654a5993a949f44e0c7832d

Ha megveszed a jegyet, a könyv árából 20% kedvezményt kapsz az est után, és természetesen egy dedikációt (fakultatív).

A FOCIT IS SZERETEM, DE LEMARADNI SEM AKAROK...
Mivel kezdődik a foci EB, az időpontválasztással erre is gondoltunk: csak a Törökország vs Portugália meccs végéről maradsz le esetleg. Talán túlélhető veszteség....

MIT TEGYEK, HA AZNAP ESTE MÁSHOVÁ MENNÉK?
Ha nem tudsz eljönni, de találkoznál velem és dedikáltatnád a könyvedet, megteheted 2024. június 14-én, pénteken (1) 16:00 és 17:00 között a Könyvhéten (Vörösmarty tér, Prae Kiadó, 70-es stand) vagy (2) 024. június 14-én, pénteken 20:00 és 23:00 között a KisPrésházban (Bartók Béla út 44.), ahol előbb kötetlen könyvbemutató beszélgetés lesz (beszélgetőtárs: Horváth Florencia költő, kulturális újságíró), majd még kötetlenebb gintonic szörpözés.

LINK A MÁSIK ESEMÉNYHEZ: https://www.facebook.com/events/824225892904290/

HOL TUDOM MEGVÁSÁROLNI A KÖNYVET?
Elsősorban a helyszínen, vagy a kiadó webshopjából. Van egy közgazdasági alapigazság: ha direkten a kiadótól veszel könyvet, akkor a ráfordított pénz kiadóé és a szerzőé. Ha könyvesboltban vásárolsz, akkor a kereskedőé, szemérmetlenül nagy százalékban. A Prae független kis kiadó, minden forintnak helye van, ha most megrendeled a könyvemet, az elsők közt tarthatod kezedben!

Pál Déniel Levente

Pál Dániel Levente (Budapest, 1982. július 29. –) magyar költő, prózaíró, műfordító, szerkesztő, a Fővárosi Nagycirkusz dramaturgja.

Az alkotó weboldala

Mi a Dante?

A DANTE egy kulturális alkotótér, amely független alkotóművészeknek és kulturális projekteknek ad otthont.

Egy közel 300m2-es alkotótér, amelyben 100 fő befogadására alkalmas színházterem és egy kisebb rendezvények megtartására képes klubhelyiség található. A helyszínt a sikeresen elnyert Margit-negyed pályázatunknak köszönhetjük.

Kik vagyunk?

Egy független alkotóművészekből álló színházi társulat és egyben civil szervezet. Az elmúlt években Másik Produkció néven hoztunk létre színházi előadásokat az ország minden pontján. Célkitűzésünk, szórakoztató és elgondolkodtató műalkotások létrehozása 
a kultúra különböző területein. Alkotóink a színház, a film, 
a zene, a képzőművészet és a vizuális művészetek különféle képviselői.Alkotásaink nem megszokott módon beszélnek korunkat érintő problémákról. Kísérletező szellemünk folyamatos gondolkodásra és önvizsgálatra késztet minket és nézőinket.

Alapítóink

Gulyás Hermann Sándor
Jászberényi Gábor

2023 Másik Produkció / Dante – Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató