Wonderland estek a DANTE-ban — Prekop Adél
2024-06-20
0
HUF
Jegyvásárlás
Koncert

Wonderland estek a DANTE-ban — Prekop Adél

2024-06-20 20:00
//
Dante Klub Pódium
0
Forint
//
Támogatói jegy elérhető!

Mi vagyunk a Wonderland Casting. Számos sikeres tévéműsorhoz mi találtuk meg a versenyzőket, szereplőket, játékosokat. Most viszont egészen mást találtunk ki...

Küldetésünknek tekintjük, hogy tehetséges fiataloknak adjunk lehetőséget bemutatkozni a nagyközönségnek.

Az első Wonderland esten Prekop Adél fog koncertet adni, aki nemcsak csodálatos hangjával, de személyiségével is levett minket a lábunkról. Gyertek el nyitott szívvel és füllel, mert mikor Adél átveszi a Grammy díjat, már nem biztos, hogy ott tudunk lenni személyesen.

Mi nagyon várjuk!

Hálás köszönet Fésűs Ádámnak a zongorakíséretért és a Dante Közösségi Alkotótér csodálatos csapatának, hogy befogadó helyszínként a rendezvénysorozatunk mögé álltak!

A belépés ingyenes.

Wonderland Casting

A Wonderland Castingot Rádler Judit alapította 2022-ben. Kezdetben egy maroknyi csapattal, de annál nagyobb lelkesedéssel indultunk, és azóta több ezer ember álmát váltottuk valóra.

Az alkotó weboldala

Mi a Dante?

A DANTE egy kulturális alkotótér, amely független alkotóművészeknek és kulturális projekteknek ad otthont.

Egy közel 300m2-es alkotótér, amelyben 100 fő befogadására alkalmas színházterem és egy kisebb rendezvények megtartására képes klubhelyiség található. A helyszínt a sikeresen elnyert Margit-negyed pályázatunknak köszönhetjük.

Kik vagyunk?

Egy független alkotóművészekből álló színházi társulat és egyben civil szervezet. Az elmúlt években Másik Produkció néven hoztunk létre színházi előadásokat az ország minden pontján. Célkitűzésünk, szórakoztató és elgondolkodtató műalkotások létrehozása 
a kultúra különböző területein. Alkotóink a színház, a film, 
a zene, a képzőművészet és a vizuális művészetek különféle képviselői.Alkotásaink nem megszokott módon beszélnek korunkat érintő problémákról. Kísérletező szellemünk folyamatos gondolkodásra és önvizsgálatra késztet minket és nézőinket.

Alapítóink

Gulyás Hermann Sándor
Jászberényi Gábor

2023 Másik Produkció / Dante – Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató